empty
home   /   chalet_15  /   catering

Maak uw skivakantie compleet (bij beschikbaarheid

Elke ochtend wordt u wakker met de geur van verse croissants, om vervolgens aan een gevulde eettafel aan te schuiven. En daarna lekker op pad gaan om te skiën, snowboarden of langlaufen.

Bij uw terugkeer na een dag in de sneeuw te hebben doorgebracht, wacht er een heerlijke après-ski met snacks, een glas vin chaud of warme chocolademelk om lekker bij te komen en te ontspannen.

‘s Avonds wordt er een driegangendiner geserveerd, samengesteld met lokale en verse producten. Ons doel is dat de gasten kunnen genieten van een onbezorgde relaxte vakantie. Wij doen de afwas en maken de algemene ruimte schoon.

De week bestaat uit 6 dagen service en 1 dag zelfbediening. Op deze dag kan er een leuk restaurant aanbevolen worden, u kunt zelf koken of is de optie beschikbaar voor een extra dag catering. Op deze dag zal er in ieder geval voor gezorgd worden, dat alle benodigdheden voor het ontbijt en broodservice aanwezig zijn in uw chalet.

Er wordt rekening gehouden met dieet verzoeken, vegetarisch en/of allergieën, deze verzoeken dienen van tevoren bij ons gemeld te worden. De catering-staf spreekt Engels, Frans en/of Nederlands. Tijden van ontbijt en avondeten zijn bespreekbaar.

Wat is er inbegrepen?


​6x compleet ontbijt inclusief vers brood, croissants, eieren, een verscheidenheid aan vleeswaren, kaas en jam, yoghurt, ontbijtgranen, vruchtensappen, vers fruit, melk, koffie en thee. 
6x een zelfgemaakte middagsnack vergezeld van vin chaud of warme chocolademelk.
6x een creatieve en smaakvolle driegangenmaaltijd met verse en lokale producten.
Elke avondmaaltijd wordt geserveerd met wijn, water en vers brood. (Voor de kleintjes is limonade of sap beschikbaar).
Tijdens de week worden de gemeenschappelijke ruimtes en toiletten schoon en opgeruimd gehouden.

Prijzen

7 - 9 gasten € 275,- p.p.
10 - 12 gasten € 260,- p.p.
13+ gasten € 250,- p.p.
Kinderen (3 j. t/m 10j.) € 180,- p.p.

Lunchpakket € 7,- p.p.p.d.
Kind Lunchpakket € 5,- p.p.p.d.
Lunchpakket is inclusief 2 broodjes belegd naar keuze, flesje drinken en een energie reep of stuk fruit naar keuze.