empty
home   /   reviews

Reviews (151)

# pagina's [7] # per pagina

02-04-2022
Beste Herma & René, 
Voor ons de allereerste keer hier in Chalet 15! We waren aangenaam verrast door de ingenieuze indeling, werkelijk aan alles gedacht. Zeer aangenaam dat de... Lees meer..
19-03-2022
Beste Herma, René
Voor ons een geweldige week in jullie chalet. Echt alles perfect (is een super huis) Zelfs een hele week zon voor ons. Wij zouden zeggen: dit is een plek waar je... Lees meer..
18-03-2022
Beste Herma en René, Wij hebben genoten van jullie prachtige chalet, volledig uitgerust en mooi ingericht. Prachtige ligging trouwens en vlot bereikbaar voor zowel wandelaars als skiërs. super... Lees meer..
02-03-2022
Beste Herma & René
Voor ons de 3e keer dat wij in dit gastenboek mogen schrijven. In 2013 en 2014 hier geweest en deze week weer. Heerlijk vertoeven in Chalet 15. De kinderen gaan... Lees meer..
18-02-2022
Dat was genieten! Dank voor royaal welkomstgeschenk en stapels hout! Ondanks eerst sneeuw en toen dooi toch mooie dagen gehad met zoon, schoondochter en kleinkinderen. Weinig tijd gehad om te... Lees meer..
11-02-2022
Beste herma en René,
Wat hebben we het heerlijk gehad! Genoten van jullie huis, de fantastische ligging en de geweldige catering! Er leuk om met de familie samen te zijn en te kunnen... Lees meer..
29-01-2022
Beste René en Herma,
We hebben erg genoten van een prachtige week in Les Menuires en in jullie huis! We hadden de hele week zon en hebben heerlijk geskied in de Trois Vallées. de... Lees meer..
21-01-2021
Famille Couesbier de la Baie de Somme en Picardie
Une arrivée très accueillante. Tout est fait pour nous recevoir dans les meilleures conditions. Nous avons apprecié le kit de bienvenue... Lees meer..
15-01-2021
Lieve Herma & René,
Twee jaar geleden schreven we over de fijne dingen aan Chalet 15, nu we hier eindelijk weer mochten zijn wat het weer zo fantastisch, daarom hebben we nu de 15... Lees meer..
07-01-2022
René & Herma,
Het nieuwe jaar beginnen in Chalet 15 in Les Menuires was fantastisch!
Jullie hebben ons een warm welkom gegeven met leuke en attente extra's: warme... Lees meer..
4-8-2021 - 12-8-2021
De afgelopen 1,5 week hebben we kunnen genieten van deze prachtige plek! Normaal gesproken bezoeken we dit gebied in de wintermaanden, maar ook in de zomer is het echt een aanrader!
We... Lees meer..
31 december 2020
Laatste dag van het jaar en voor onze gasten hebben we alles toch maar klaar gezet. We hopen dat het skiën dit seizoen nog doorgang kan vinden......... we wachten af.............
Voor... Lees meer..
14-03-2020 - 16-03-2020
Dag Herma & René
Ondanks de omstandigheden omtrent het corona-virus, hebben we ons hier toch heel goed geamuseerd de afgelopen 3 dagen. We komen zeker en vast terug! Het chalet is... Lees meer..
07-03-2020 t/m 14-03-2020
Beste Herma & René,

Wij hebben van 7-14 maart 2020 van een ongelofelijk heerlijke vakantie genoten in jullie prachtige chalet! We waren met ons hele gezin, 4 zonen en een... Lees meer..
15-2-2020 t/m 22-02-2020
Beste René en Herma, We hebben enorm genoten van ons verblijf in Chalet 15. Wat een fantastische plek en heerlijke sfeer. Het weer was geweldig, dus we hadden onze privé après ski op het... Lees meer..
08-02-2020 t/m 15-02-2020
Beste Herma, beste René
Heel veel dank voor een gezellige + ontspannen week in jullie prachtige chalet. Je ziet en voelt hoeveel liefde en aandacht er in de vele details is gestopt.... Lees meer..
01-02-2020 t/m 08-02-2020
Beste René en Herma,
Wij hebben opnieuw genoten van jullie SUPER huis. Wij zijn Eric en Heleen, Hylke en Jan-Hein, Rob en Marjantien, Edward en Maria, een gezellige vriendenclub van... Lees meer..
11-01-2020 t/m 18-01-2020
Hallo Herma en René

Wat hebben wij met onze vriendengroep een geweldige week gehad in jullie mooie chalet. Hebben jullie aan iets niet gedacht?! Werkelijk alles is aanwezig!... Lees meer..
04-01-2020 tot 11-01-2020

Beste René & Herma,

Wat hebben wij een fantastische week gehad in jullie heerlijke chalet! Het was een zonovergoten weekje en als we dan moe en voldaan thuis kwamen konden we... Lees meer..

03 januari 2020
Beste René en Herma,

Wij hebben genoten van een fantastische week in jullie sfeervolle chalet met onze familie!
Het chalet was luxe ingericht en van alle gemakken... Lees meer..
1 December 2019
Lieve Gasten,
Nog even en het wintersportseizoen gaat beginnen in Les Menuires.
Wij zijn de afgelopen weken weer lekker druk geweest om het jullie allemaal naar de zin te... Lees meer..
6 april t/m 13 april 2019
Beste gastheer, beste gastvrouw,
Wij hebben weeral genoten in deze gezellige chalet. Dankjewel voor het welkomstgeschenk. Alles was naar wens(behalve het weer, te veel mist) Bart,... Lees meer..
30 maart t/m 6 april 2019
Lieve herma en René, Super bedankt voor deze bijzondere week in dit luxe huis met alle gemakken en de goede sfeer. Wat geweldig dat we dit hebben mogen delen met jullie. Niet geskied, maar wel... Lees meer..
23 maart 2019 t/m 30 maart 2019
Dank voor een heerlijke week in een heerlijk huis! En wat een uitzicht! We komen zeker terug
Tom, Roos, Helbertijn, Pieter, Romée, Merel, Taco, Jochem, Boy, Mees, Davine, David Lees meer..