empty
home   /   reviews

17 t/m 23 febr. 07

Vorige Volgende
- Het was heel leuk in dit huis en ik sliep heel leker in mijn bet. Van Dominique
- Het was super! Marcel, Margreth, Lars, Thorsten en Dominique
- We hebben genoten! John, Monique, Jeroen en Martijn
- Geweldig dat Lars z'n beeldje echt in het huis stond XXX

Wij verbleven in dit geweldige huis met vier gezinnen: acht volwassenen en acht kinderen. Drukke boel! Wat een superhuis, kids keken in het hoekje bij de ingang TV (erg handig..) en de volwassenen konden lekker rond de openhaard zitten. Dit huis was voor ons echt ideaal, je moet er niet aan denken om in een hotelkamer te zitten. We zaten nl. ook met drie griepkinderen en één geblesseerde! Tussen de middag kwamen we voor de lunch allemaal naar huis, erg gezellig!

Eén van de vier gezinnen houdt het qua skiën voor gezien, dus als we volgend jaar weer samen gaan wordt het een iets kleiner huis. Jammer, dit huis is echt geweldig! Ries stond overigens ook altijd voor ons klaar en geen moeite was teveel, bedankt Ries! (Ries is medebeheerder van de reisorganisatie) Het weer was ongelooflijk mooi, elke dag een strak blauwe lucht (vandaag, vrijdag, iets minder) maar dat betekent wel dat de volgende gasten het qua sneeuw helaas niet zo treffen als wij... Hopelijk kunnen jullie ook zo van het zonnetje genieten (heerlijk balkon, jammer van die ene berg waarachter de zon om 16.15 verdwijnt.....)

Bedankt voor een superweek! Marcel, Margreth, Lars, Thorsten en Dominique. Igor, Monique, Roos en Marieke. John, Monique, Jeroen en Martijn. Aldo, Marion en Bart uit Hazerswoude - dorp