empty
home   /   reviews

26 december 2008

Vorige Volgende
Ik ben Lisanne en ik ga een stukje schrijven in het gastenboek. Ik ben nu op vakantie in Les Menuires in dit gezellige huis. We hebben Kerst gevierd en dat was heel leuk. Het is ook een gezellig dorp en de piste ligt naast het huis. Ik zit ook op skiles, ik ga voor de 3***, het is heel leuk en vandaag heb ik de test, dat zal vast wel lukken.
...... En ja, ik heb het gehaald, het was best spannend op het laatst!
 
Hoi,
Ik ben Marlou en ben hier op vakantie met ons gezin en kennissen, Vandaag ging ik voor de 3*** skiën en.... ik heb het gehaald. We hebben ook Kerst gevierd en het was héééél gezellig. We hadden ook teveel hapjes op dus we hadden geen avondeten meer gegeten. 's Ochtends opstaan is ook heel moeilijk, want ik heb een veel te lekker 2-persoonsbed waar ik alleen in slaap. 's Morgens moet ik ook een stukje lopen voordat ik naar les ga. Ik kan ook wel met de lift maar dan moet ik eerder opstaan, ik blijf dan lekker iets langer in mijn bed liggen. Er zijn ook genoeg spelletjes, dus we vermaken ons wel; "Mens erger je niet" spelen we veel. De "WII" hebben we ook mee en daar wordt ook veel op gespeeld. We zijn ook 2x naar het zwembad geweest. Het was super gezellig, maar morgen gaan we weer naar huis.
Dikke kus X Marlou!
 
Lieve mensen,
We hebben weer een heerlijke week vakantie gevierd. We hebben niet eens alle afdalingen geskied, maar daarvoor is het gebied ook veel te groot.
We hebben genoten van het heerlijke weer: de tenen bevroren, maar het hoofd lekker in de zon!! We hebben dit jaar ook de Kerstman gezien, hij stond op het balkon en had voor iedereen een kado onder de Kerstboom gelegd. Verder hebben we veel gezamenlijk, gezellig gegeten en gedronken, dus alles was toppie!!!!