empty
home   /   reviews

2 januari 2009

Vorige Volgende
Een week lang in chalet nr. 15 beviel erg goed! Met z'n 13-en hebben we een hele lekkere vakantie gehad en enorm genoten van de openhaard, het balkon in de zon, de infrarood-cabine, lekker dichtbij de liften, op loopafstand van de Yetibar en helemaal gezellig in Kerstsfeer! Ik vond vooral de buurman van nummer 19 erg leuk: hij zoende prima! Alleen jammer dat ie alleen om 't hoekje wilde zoenen, hiermee is toch mijn ratio weer een beetje verlaagd, Goeie zaak!

Ook mijn ratio enigzins verlaagd, betere zaak. Jammerlijk is 6x op je kont vallen en daar een paarse ass aan overhouden. Beter is de sauna/jacuzzie/haman/zwembad aan de weg

XXX Daan

 

Bedankt voor alle spelletjes, het spelen was erg leuk. Misschien een tip: Eén van ons had het spelletjes koehandel mee, dit is een erg leuk spel.

De weg naar de piste is een stuk korter als je de lift naast de Yetibar neemt, daar kwamen we na de eerste dag achter. Gelukkig hebben de dames hun ratio verlaagd, ik had de mijne wel willen verhogen (zoenen, bah, onhygiënisch)

Het restaurant naast de piste (100 mtr verderop) is een attractie. Prima raclette en kaasfondue (de wijnfondue valt tegen) en de bediening wiebelt verleidelijk met de ledematen. Allemaal opgemaakte mannen, dat wel.

Blauwe billen. Dat was een ander thema van de week. Twee van de 13 lijdde daaraan. Het is ook beter om te skiën in plaats van te snowboarden.... Tip van deze vakantievierder!

Voor mannen is het wel moeilijker scoren dan vrouwen. Erik's en Barbara's week gemiddelde is wel opgekrikt!

Helaas is de score van Rik niet opgekrikt. Zelfs Mabel? de snowboadlerares voldeed niet aan de eisen (jonger dan 60 jaar) Het nichtje zou wel ok zijn geweest, maar da's helaas niks geworden. Voor de geïntereseerden: Rik, mannelijk, 29 jaar, donkerblond, wonend in Utrecht, succesvol in het zakenleven en terug te vinden op Hyves..... zoek hem op!!

Rik wil ook iets over zijn karakter erbij: gezellig, gevat, humoristisch, lief, geen puppy (geil), staat open voor avontuur (in de sauna), gevoelig en past zich aan, aan alles wat jij wilt. mmmm. Ook: oppervlakkig, blond en cup B is voldoende (diepgang)

Auteurs: Floor Geijsen, Vincent Geijsen, Daniëlle Geijsen, Erik Geijsen

Kort samengevat: het was goed. Volgend jaar weer

Fam. Geijsen